Wednesday, December 28, 2011

Tangkap Jin

Tibalah masanya aku nak kongsikan bagaimana kisahnya, caranya mau menangkap Jin...Amacam? Ada berani ka mau main dengan ini makhluk...
ini bukan sebarangan makhluk, cucu cicit iblis lakhnatullah....tentera2 dajjal...menjadi sembahan banyak agama, ( bodoh betul pg sembah jin ni kan)....tapi jin kafir je la,yg islam baik
Tapi kita wajib syukur Atas nikmat kita dilahirkan sebagai Islam....kalu Allah pilih kita jadi orang kafir...sungguh malang nasib kita...atas asbab ni lah kita wajib solat malam Dan menangis tanda syukur Dan takut kepada Allah....
suatu kisah Jibril membawa semangkuk air dan Rasulullah meraihnya. Berkata Jibril A.S. “Wahai Rasulullah, ambillah air ini dan siramkanlah kepadanya.” Lalu Baginda mengambil dan menyiramkannya pada api itu, maka padamlah api itu. Setelah itu Rasulullah S.A.W pun bertanya kepada Jibril A.S. “Wahai Jibril, Apakah air itu?” Maka Jibril berkata, “Itulah air mata orang durhaka di kalangan umatmu yang menangis karena takut kepada Allah S.W.T. Sekarang aku diperintahkan untuk memberikannya kepadamu agar engkau menyiramkan pada api itu.” Maka padamlah api itu dengan izin Allah S.W.T. Rasulullah S.A.W pernah bersabda, “Bahawa tidak akan masuk neraka orang menangis kerana takut kepada Allah sehingga ada air susu kembali ke tempat asalnya.”
Berbalik kisah menangkap Jin tadi yoooo.....aku hairan la napa orang sembah Jin, org Islam berubat pakai Jin...sedangkan Jin ni taraf dia lagi rendah pada kita..tak percaya ke apa quran ckp....
kepala aku dah penning la...ni mesti pasal Jin kelawar pahang yang aku tangkap tadi ...sempat pulak dia serang aku...badigul so'od betulla...nanti kau ye...tunggula pembalasan super saiya....
nanti la yo..bila kepala tak pening aku ajar cara tangkap Jin, tapi mau Kena ijazah la yo, sapo2 nak, email namo, nanti aku set one session khas untuk peminat seni tanah air....
mari kita tambahkan keyakinan kita pada Allah....cukup 50 org email,aku buka kelas
asik-asik diorang cari makan ajar kursus asas perawat, kursus asas perawat...ask asas je bila nak tukar jadi Gaban Z kan...setakat bagi ayat untuk amal...lepas tu balik rumah..baik kita baca Internet je..kasi la demo skali tangkap Jin ni kan,baru la Powerrrr....Ada umphhhhh...nantilah do a banyak2 smog Allah buka kan hati aku turunkan ilmuNya

17 comments:

Aerol Hafiezi said...

terbaik :D

gabenor parsi said...

assalamualaikum tok.. pe khabor..boleh saya tau ape email tok tak.?

ahmad said...

Alhamdulillah...

semoga dipermudahkan...

tanahmerah2012@yahoo.com

terima kasih Tuan Guru

Anonymous said...

tok said... den nak blaja lg skli blh tak? hehehe...

Anonymous said...

salam sifu,maaf tak dtg kelas dah 2 minggu...aritu blik kampung,mlm td plak da letih,almaklum org rumah da bekojo..timokaseh byk2 daun keladi..t se bwk mee goreng sodap kt sifu..heheh..boto tu sifu kite kena ajar diorang ni jd gaban z,tp kalo da ramai jd gaban,dah takleh pnggey gaban lagi,kono panggey skuad maskman n flashman....heheh...jazakallah

Anonymous said...

salam sifu,maaf tak dtg kelas dah 2 minggu...aritu blik kampung,mlm td plak da letih,almaklum org rumah da bekojo..timokaseh byk2 daun keladi..t se bwk mee goreng sodap kt sifu..heheh..boto tu sifu kite kena ajar diorang ni jd gaban z,tp kalo da ramai jd gaban,dah takleh pnggey gaban lagi,kono panggey skuad maskman n flashman....heheh...jazakallah

Anonymous said...

sowi xpasan lak,background dah terang skit ade nuuur...harituh ado api,paneh skit...ni ha bru tenang yo...heheh

P.R.Ruhaniah said...

Email kat sini pun boleh bentengjiwa@yahoo.com....

Letak Nama kat ruang komen ni pun boleh,seining den nak countdown

P.R.Ruhaniah said...

Aiyo ustaz, asik balik kampung bilo nak terel ni

P.R.Ruhaniah said...

Baru 2 hari dah dekat 20 org daftar Nama,nampaknyo den kono la buat silibus khas...nantI bagi la cadangan kat sini nak blaja apo....kalu nak sampai boleh merawat makan masa minimum 6 bulan, tu pun kalu rajin puasa sunat..buat masa ni Ada 2-3 cawangan dah ruhaniah ni...coming target. 1 malaysia

Anonymous said...

salam tok....saya nak join....kojan44@gmail.com

Anonymous said...

salam tok,dah ade cawangan ke?bleh ana taw?ana ader tmpat utk bukak cawangan baru,tmpat dah ok,siap ader partition bilik2 utk merawat...tp kena carik perawat dulu...ana ader silibus berkenaan alam jin,bleh la utk asas pengetahuan berkenaan alam lain ni,kena knal dulu,tak knal maka tak cinta...salam dari ustad..

P.R.Ruhaniah said...

cawangan tu kat mana?silibus tu sapa yg buat

Ahmad Maliki Mohamed said...

salam tok.

saya rasa mcm satu keperluan sekarang utk belajar kasi halau tangkap jin. dah tahap bosan sgt citer citer jin kacau etc.

0133434056
putrajaya4056@gmail.com

saya d putrajaya.

Ahmad Maliki Mohamed said...

0133434056 rasa nak jadi gaban nak belasah jin

Anonymous said...

saya pun qasa berminat tok mohamad fareez email-mohamadfareez@gmail.com

Anonymous said...

Tok, sy pun berminat. Tetapi sy dh belajar ilmu tapediri, yg juga digunakan untuk berubat. Boleh ke tok? Sbb dalam ilmu Allah yg dipelajari sy tu xde care untuk menangkap jin. Sy harap tok dpt diijazahkan kpd sy ilmu trsebut. Ini email sy. john_putih@yahoo.com. Syukran

Related Posts with Thumbnails