Sunday, January 30, 2011

Pusat Rawatan Ruhaniah

Alamat pusat rawatan RUHANIAH no 27, tmn komersial Senawang,seremban ,N.Sembilan Belakang Giant Senawang kalu dari highway,keluar exit senawang,lepas tol terus saja sampai jumpa giant,masuk trafic light giant, RUHANIAH ada belakang Giant,tingkat atas kedai Tupperware apa soalan berkenaan scaning email ke bentengjiwa@yahoo.com , or sms 013 6665135 Dek sobabkan umah aku setiap malam macam kenduri dek ramainya orang sakit datang,tu tak termasuk yang datang nak belajar ilmu kebatinan dan perubatan lagi..so nak tak nak aku kenala buka pusat rawatan yang di namakan PUSAT RAWATAN RUHANIAH...

Ramai anak buah aku yang membantu sekali kat pusat rawatan ni..insyAllah,niat yang baik pasti mendapat Bantuan Allah

Barula tenang jiran aku agaknya..rumah diorang tak penuh keta lagi...n yang paling penting tak lagi mendengar jeritan Kerasukan di tengah malam lagi...

InsyAllah...Doakan la Aku,keluarga aku serta rakan-rakan dalam perubatan selamat dalam menghadapi tentangan dari Jin2,syaitan dan dukun2 hitam

11 comments:

Nur said...

Salam...

Tahniah Tok coz buka Pusat Rawatan Ruhaniah nie... di sebelah mana pusat rawatan Tok nie? Sya doakan Tok, keluarga Tok, rakan2 Tok semoga selamat dan sentiasa dilindungi Allah SWT dari sebarang ancaman... Amin..

Tok Said said...

tq Nur,sy perasan sejak dr blog ni sy buat,nur selalu je bagi good comment,tq

pixelscreative said...

alhamdulillah....pas nie, bolehlak buat kelas (kursus) yg pasti saya sangat berminat untuk join....tahniah...

pixelscreative said...

alhamdulillah....pas nie, bolehlak buat kelas (kursus) yg pasti saya sangat berminat untuk join....tahniah...

jebat said...

Alhamdulillah..den sentiasa doakan sifu dan keluarga mndpt berkat dan kesejahteraan dr ALLAH SWT..wpun den dpt dtg pd hari cuti je tp sokongan padu ttp den hulurkan.. byk pengalaman den sejak mendalami ilmu dr sifu..Allah shj dpt membalasnye..tq sifu

JustMe said...

btul tu tok.. setan2 n jin2 dah mngas skrg ni .. rmai org kne sampuk lah ,santau la,, hantu raya la.. huh.. ajar kami tok nak bntai setan2 tu tok

qalbupower said...

Salam ukhwah tuan guru...

nubuwuah said...

Salam

Tahniah... semoga pusat rawatan tok sentiasa dirahmati Allah...

Nur said...

Salam...

Sama2 Tok Said... Sya suka baca blog Tok ni coz byk mengandungi ilmu, hikmah dan juga pengajaran...
Terima kasih juga pada Tok kerana sudi berkongsi cerita untuk kebaikan semua... Semoga kita semua dirahmati oleh Allah SWT... Amin...

nurul said...

salam...atok di seremban di mana yer...

ken said...

alhamdulillah

Related Posts with Thumbnails