Wednesday, January 26, 2011

Bantuan Rawatan

Assalamualaikum...

Ramai yg call n email sy dari jauh2..luar dari negeri 9 yang inginkan bantuan rawatan..

InsyAllah aku tolong la apa2 yang mampu..kerja menyembuh ni kerja Allah..
aku cuma buat berdasarkan ilmu Allah yang aku pelajari..buat pengetahuan semua takda satu pun dari ilmu aku, semuanya ilmu Allah...


bak kata madah berhelah..kita hanya merancang dan tuhan menentukan..tak perlu
dikisahkan...hehhe


sedih dan kesian aku tgk ramai yg sakit bertahun-tahun dan ada yang puluhan tahun..


Tapi nasihat aku...


Sabar dan bertawakal lahh...renung diri balik mana yg silap, sekiranya tiada yg silap,maka ketahuilah itu semua adalah dugaan Allah tanda kasih dan sayang pada hambanya..


Dengan datangnya ujian ni baru la kita sentiasa mengingati Allah...Dengan adanya ujian ni,barula kita mendekati Allah..mengenal Allah. dan melihat kekuasaan Allah..


Setelah ribuan pesakit yang aku jumpa...maka aku buat kesimpulan kes yang berat banyak yg datang dari..

1-Penangan Tok Batin ( orang asli )

yang banyak kena org asli datangnya dari Perak,Johor,N.9, k.l, selangor

2-Dukun Siam

banyak orang kelantan kena

3-Tok Cha ( sami buddha )

ini yang paling terbaik, 2 dukun kat atas ni pun tak leh lawan Tok Cha ni, yang selalu kena..kelantan, kedah, perak, pinang..sihir yang lain2 or sakit lain..mcm..gangguan jin,puntianak ke,jembalang ke,jerangkung ke,pocong ke,santau ke, tersampuk ke, kembung perut, angin pasang, or yang tak melibatkan 3 di atas mudah dgn izin Allah untuk dipulihkAN


berbanding 3 dari jenis sihir di atas..tetapi berbeza pula sekiranya penyakit itu datang atas dosa kita sendiri...itu susah den nak tolong..

contohnya:

1-Zina (paling dilaknat dgn isteri jiran,kemudian dgn bini org )
2-Pelacuran
3-Hisap dadah
4-Arak

Ni beberapa contoh BALA dah standby kat depan kalu kita buat..dan bala tu pasti datang...kalu BALA ni yang datang, pepandaila bertaubat dulu..aku sendiri pun banyak dosa, macm mana nak tolong hapuskan BALA atas dosa orang..

Jadi aku nasihatkan sesiapa yang ingin dapatkan rawatan yang sakit bertahun2 dan dtg dari jauh..sewala hotel kat area seremban dlm 3 hari, sebab aku akan buat rawatan 3 kali bagi sakit yang telah dihidap bertahun2

Mana la logik sakit bertahun berubat sekali terus sembuh..aku bukanya Wali Allah..
Kenala usaha lebih sikit..

Anything email je kat tokbelang or bentengjiwa,semua direct masuk hp Blackberry

den,kironya mcm aku dapat sms je, aku boleh reply time tu jugak...

9 comments:

Anonymous said...

alhamdulillah... setiap perbuatan yang baik pasti dijanjikan balasan syurga..

-kota tinggi-

Tok Said said...

InsyAllah ,sama2lah kita beramal ikhlas semata2 kerana Allah..Allah lah jua yg membalasnya

Nur said...

kenkadang apa yg terjadi ialah
kifarah kan Tok... Oleh yg demikian,
marila kita menjauhi perbuatan yg tak baik dan sentiasa bertaubat pada Allah...

jebat said...

moga di berkati Allah swt sifu n famili..ilmu yg den pelajari dr sifu telah dpt den manafaatkan dgn merawat budak2 sekolah yg diserang hiteria..Alhamdulillah..berkat doa sifu..domo arigato gozaimashita

Nieza said...

Terima kasih diatas perkongsian info disini tok.saya suka baca blog ni...byk dugaan yg saya tempuhi dan alami sejak ada gangguan makhluk halus ni tapi alhamdulillah semua tu dpt dekatkan diri saya lagi pada Allah swt.teruskan berkongsi info dan ilmu disini lagi ya tok saya doakan segala usaha tok akan diberkati Allah swt hendaknya..InsyaAllah.

Anonymous said...

salam...
saya dah lama sakit bertahun2 berubat baik lepas tu datang balik..
sakit nya hanya allah yg tahu.. bisa sggh badan ni

Carl Ryoko said...

Saya terkena sihir sami siam. Bagaimana sy blh hubungi Tuan untuk rawatan? Terima kasih

hawa said...

Saya nak minta email please. negeri 9 di area mana ya?

hawa said...

Saya nak buat rawatan. Masih ada lagi tak rawatan ni?

Related Posts with Thumbnails