Tuesday, June 1, 2010

Ijazah ilmu perubatan sihir,saka,santau...

Bagi membolehkan peminat-peminat ilmu perubatan ada beberapa pengisian ilmu yang harus dipelajari ,pahami bagi memastikan kita mampu merawat pesakit
basic ilmu terdiri
1-ilmu tenaga batin
2-ilmu tenaga dalaman
3-ilmu pendinding ayat suci al-quran
4-ilmu permohonan
5-ilmu scan (mengesan penyakit)

ilmu-ilmu diatas haruslah dipelajari terlebih dahulu sehigga mantap,kemudian insyallah anda semua mampu merawat pesakit.
kepada sesiapa yang berminat,email kepada saya detail anda tokbelang@gmail.com

9 comments:

pixelscreative said...

Assalamualaikum tok.
saya berminat tapi macam maner caranya untuk saja belajar denagn tok

jyojyreby said...

tok ni tok belagak ke atau seguru?

ridhwan said...

assalamualaikum tok. bagaimana cara nk berhubung dengan tok?

Anonymous said...

assalamualaikum, tuan yang domulikan oleh allah, sye nak bertanya ni tok... saya jujur mengatakan masalah mulut berbau ni malsalah dah lama mdihidapi oleh orang lain jdi kirnya sye nak mewakili diorng aje lah... mcm kita orng dh cuba bt tp x jd2 . bila nak solat berjemaah bile bjumpe orng bile brckap buat rasa hina sbb diorng tutop hidung ape lah nasib kami....

zul ramli said...

terbaikkk :)

palohhinai said...

salam tok saya dah lama email sebelum to g haji tapi x reply lagi. walau bagai mana pun saya dah mula berlatih apa yg patut dari blog tok. tapi pesakit ok 2~3 hari jer pastu sakit balik. bahkan setiapkali pergi ker ruhaniah senawang tok dah balik. email saya jusarizal@gmail.com harap tok terimalah saya sebagai anak murid kali ni. blh saya berbakti dgn orang di kawasan saya dan saya janji x minta bayaran. cuma kes berat baru minta gi jumpa tok sendiri : )

Unknown said...

as’kum ustaz nak tanya kalau nak mintak tolong scan dri jauh bleh tak? sebab saya ni org brunei nak mintak tolong scan abg kwn saya yg dah lama terkene buatan org

Shah The Legends said...

as’kum ustaz

Shah The Legends said...

nak tanya kalaj nak minta tolong scan dri jauh bleh tak? sebab saya dari brunei nak mintak tolong scan abg kwn saya yg dah lama terkene buatan org

Related Posts with Thumbnails