Monday, August 8, 2011

Angin Pasang

Sapo ponah dongar penyakit ni...

Air Pasang la, Air surut la..hehhe...

kali pertama aku rawat penyakit angin pasang ni bukan kat baby..kan ramai yang kata angin pasang ni selalu kene kat baby boy...ini ada yg kene kat bapak boy..hehehhe

So masa tu kul 1 pagi bapak Boy ni datang..(diorang ni ingat aku machine 24 hour leh keje kut )...dia ngadu kene angin Pasang...aku pun blur2 la ..apa angin pasang, den mano tau ...rupanya sejenis penyakit di mana spektrum rahsia lelaki bengkak sebelah....owhhhhh...ini la angin pasang...

Dia ckp lagi esok nak kene Bedah ngn doktor...tu nak jumpa aku dulu....

Aku pun tgk...ini Jin jugak u duk menggigit kat situ.....

apo la..kencing merata ke tanya aku ?

Kat longkakng belakang kedai je jawab dia....

aku pun Buang la Jin tu...nego2 sikit ngn abg Jin tu, dia pun kata ok la settle...jgn buat lagi tau..suka-suka main koncing tompek laluan den...aku pun menyampuk ...dah ko nampak dia nak koncing buat apo kau lalu jugak situ.....Abg JIn ckp itu mmg jalan dia...

So ni la kali pertama aku jumpa kes abg Jin ni....

kemudia bapak Boy pun sihat, tak perlula lagi buat operation..wife dia pun senyum tanda selamat...huhuhuhu..

kemudian bermula la kisah baby2 boy datang berjumpa aku(bapak diorng la bawak kan)...

Mmg ada sejenis jin yang suka pada baby boy ni..yg heran dia suka bergayut kat situ, tu yang jadi membengkak...so orang2 tua ckp angin pasang...

JAdi masa aku dapat anak lelaki baru ni, wife aku pun ckp la..orang2 tua suruh letak sirih la, itu la , ini la..supaya tak terkene angin pasang...

aku pun sampuk la..angin pasang tu jin punya keje la...owhhhh angguk wife aku...

So nasihat aku pada sesapa yang terkene angin pasang...janganla buat pembedahan..jumpa ustaz2 dulu..mintak air Doa.. takkkang kesian anak kita kan kecik2 dah kene potong sana , potong sini..dah tak ori kan....

3 comments:

Anonymous said...

salam sifu..mmg bagus sifu keluarkan ttg angin pasang ni...sbb skang ni mmg trlalu byk kes angin pasang ni..smpi ade yg nak makan kambing pon takut...harap dgn pendedahan ini,dpt mmbantu bg mereka yg taidak arif bab angin pasang nih...

ibu mithali said...

baby sy kne angin pasang..da try mcm2...kat mne sy blh bw g berubat..?

m@w@r putih said...

as salam..sy ibu kepada baby 3bulan..anak sy dh berubat p x baik gak..cmne sy nk ontact encik yea..sy sgt risau jika berlarutan akan di operate..sy mintak jasa baik encik untuk tolong anak sy.. ni nombor fon sy 0135200663..

Related Posts with Thumbnails