Thursday, July 21, 2011

Mandul 2

Bismillah...

Ramai rupanya yang email pasal kes mandul...maaf yo, den tersangat la b.z atas urusan harian....

kita sambung ye

mudah ke nak mengesan abg jem....susah beb..tersangat la susahnya...hatta orang yang mengaku dia kasyap pun belum tentu dapat mengesannya..

kenapa susah..

Sebab abg Jem ni bukanla Jin sebarangan...dia adalah bangsa jin yang makan darah...pemakan darah..

dan nak tahu apa jadinya bile sesuatu jin tu adalah bangsa pemakan darah? Maka luarbiasa lah kekuatan Jin tu..kehandalanya umpama super saiya...bisa menghilangkan diri dari dikesan atau dihidu oleh superman2 jenis manusia..hehehe...

Tapi bukan senang jugak abg jem nak menyuruk dari aku, sebab aku bukan superman biasa , aku dari planet lain...tinggalkan tempat asal ku turun ke bumi ni.,melalui beberapa alam,barula sampai ke dunia yang penuh kejahatan ni....sampai masanya kembali pulang berjumpa yang Esa..dan aku bukan la aku..Wama Romaita iz Romaita, Wala Kinnalllaha Roma....

Bermadah pulak...

MAka abg Jem ni memang la handal hendaknya, garang dan pembengis...banyak duduk kat HOSPITAL....nak tahu kenapa, situ la BANKER darah yang terbesar...

salah sorang murid aku bercerita..masa dia koma dekat hospital dulu...Rohnya terkeluar dari badan..dan apa yang dilihatnya di hospital terlalu mengerikan...

Ada hantu, jin entah apa rupa...dan bila ada je orang datang kerana accident mereka akan lari berkerumun unutk berpesta..DARAHHHHHH...dan semua makhluk tu menyerbu ke arah mangsa untuk menjilat-jilat darah yang ada.....dan yang paling pelik ialah dia nampak sejenis ulat2 apa ntah yang merayap di kaki-kaki perempuan, dilengan-lengan, di rambut-rambut or paling senang ckp aurat perempuan la...dia tanya aku,apa tu,aku cakap ntah, setan kut.....betul tak bro REMY...tanya la dia

mudahke nak buang abg Jem ni...tersanagatla susah, sebab nya abg Jem ni kalau menghuni di sesuatu tempat tu mestilah berkumpulan dan berkeluarga...jadi sesiapa yang dah terkene or jadi sarang abg Jem mesti mau ingat la..Jem tak datang sorang2 tau..dia ramai2....kene buang banyak oooo...kene kalu perawat tu charge sekor Jin RM 250..lu kira sendirila berapa wang mahu kene keluar....

Mcm mana rupa Abg Jem...bukan senang nak tgk muka dia, sebab dia ni bangsa pandai menyuruk tahu...

DIa ni muka bebulu mcm singa...aku rasa ada taring tapi masa tu tak perasan muka dia...tak bebulu seluruh badan,cuma tempat2 tertentu aje...dia jalan bongkok2 sikit, tangan dia selalu bengkok ke atas..mcm pencuri jalan tu..slow n steady....

selalunya kalu isteri kita dia dah masuk, maka suami pun mesti ada sekali, cuma aku tak jelas kalu duk dlm badan jantan darah apa yang dia nak makan, sebab jembalang ni nak makan darah kotor n janin2 baby aje..lain2 dia tak nak...katanya takda kelas gitu...paling best uri bayi tahu...uri ni kalu ada diorang berebut gile...bukan saja abg Jem yang berebut..ntah langsuir mana pun berebut aku pun tak tahu...mak bidan zaman dulu pun suka uri ni...Alllahukar kenapala belajar ilmu yang salah kan, belajar macam2,puja macam2 last2 kalimah Bismillah pun diorang tak boleh lawan..Allah ,kesian mereka...Ya Allah lindungila aku dari perkara2 yang syirik ke pada MU amin...

KAdang-kadang aku sedih bila jumpa orang yg belajar ilmu salah..kenapa tak nak guna ayat Quran je..tu kan terlalu besar Fadhilatnya,,,hampir 1500 tahun ayat quran diturunkan, sampai la ni takda sapa yang boleh tipu or tukar walaupun sepatah huruffff...tak cukup besar ke tu...kalimah tu di bawa dari tanah Arab hingglah ke seluruh pelusuk Dunia..langsung takda satu pun kalimah nya berubah...jangankan bbunyi ,huruf pun tak berubah...ALLAHhuakbar....selawat dan salam ke atas junjungan kita Nabi Muhammad saw...cuba ayat tu dari atok kita..dia cakap lain,sampai kat cucu dah jadi lain...ish2 ish2..lagi ada orang mahu kata islam ni salah..betul2 gila

Kembali kepada Abg Jem....abg jem tak masuk dalam badan kita seperti jin2 yang lain yang duk menghuni penuh dari kepala hingga ke kaki....dia hanya duduk di rahim wanita dan adakalanya bergantung or berjuntai-juntai di kemalauan tu....

Walaupun sesorang mempunyai SAKA..jangan ingat boleh terlepas dari abg Jem...aku penah buang jin saka..dan jin saka ni pun taknampak kehadiran abg jem..kalau nampak pun dia tak mampu nak buang abg jem tu...

petanda adanya abg jem...

senang je

1- Takda anak la...n jangan ingat kalau kita dah ada anak kita terlepas dari abg Jem..kadang2 dia dtg lepas anak pertama lahir...sbbb tu ada orang dapat satu anak je..tapi tak semua la kan,,ada tu mmg tak dapat sbb Allah bagi satu je kan...

2- Lebam2 di badan...kalu lebam2 ni jangan la terus tuduh abg Jem..kadang2 mmg abg Jem,tapi ada jugak yang puncanya dari JERANGKUNG..heheh bangsa Jin jugak la,bezanya Jerangkung ni cari makan sensorang je,n tak suka ramai2 n duk dlm badan, dia lebih suka bebas merayau mencari mangsa sana sini...
Dulu aku ada tangkap JERANGKUNG..kesian dia kene kurung dlm botol. sapa suruh masuk rumah orang tak bagi salam..lepas tu siap hisap darah lagi,kan dah kene cekup masuk dlm botol...tapi lepas 3 hari aku lepaskan balik JERANGKUNG tu...aku warning dia jangan masuk umah yang sama lagi,pg rumah org kapiaq...

3- Darah period tak stabil ....selalu darah habis cepat, kadang2 3-4 hari dah habis...kalau jumpa doktor jawapan ehhhh hormon tak stabil hehhehe...ada jugak darah yang berlanjutan sehingga 10 hari..ni dia punya keje jugak la..tapi tak semua tau, kena scan jugakla..ni hanya petanda2 nya

4- Perut selalu senak2,tak selesa, masa datg period sampai n ak pengsan dia buat ehhh

5- Suami dan isteri bersama ,si suami je Puas, isteri terkapai-kapai setengah jalan,

dan ada la beberapa tanda lagi yang aku tak ingat...

tangan aku dah letih type...bersambung ke kisah Mandul 3..cara-cara ,mengatasi dan pencegahan.....

10 comments:

Anonymous said...

salam tok,bes bc fakta yg tok berikan nih,bukan apo,lenggok bahaso pon sodap,buek tersenyum sgsrg yo bco eh...hehe

P.R.Ruhaniah said...

kang kalu formal sgt kene masuk mastika pulak

Bluepanda said...

tok.. ada sorg kawan saya nie.. permpuan dah kawin .. dia ckp dia selalu mimpi melahirkan anak dan mimpi2 berlaku bencana alam and mimpi2 ngeri yang lain.. ada kah ini disebabkan gangguan makhluk halus?

Anonymous said...

salam ust,mcmmana dgn aktiviti rawatan bulan ramadhan ni,msih berjalan seperti biase atau mula lpas terawih.?

P.R.Ruhaniah said...

yup,kalu lahir anak mmg gangguan makhluk halus

P.R.Ruhaniah said...

rawatan lepas tarawikh 9.30

Nur said...

Salam Tok...

Lama tak nampak...
Terima kasih di atas pencerahan...
Bahaya juga klu dpt gangguan mcm
nie, Semoga kita semua sentiasa dilindungi Allah SWT... Amin...

jebat said...

salam sifu..citer psl jembalang, baru semlm resap msk jembalang.. adoiii..miang badan sy sifu.. tkasih sbb dpt pelajari ilmu rohaniah ni drpd sifu..moga Allah beri kebaikan dunia n akhirat pd sifu n family..

P.R.Ruhaniah said...

ilmu allah diamalkan bersama

elyzerr@gmail.com said...

Bila nk post mandul 3? saya tak sabar2 n tetunggu2 sangat ni.. nk tau cara-cara mengatasi dan pencegahan. kalau kes yg dah buang keluar tu, confirm tak kena lagi ke? atau leh terus kunci supaya yg lain tak leh menyantap ? xpecially, kes abg jem or yg sewaktu dengan nyer yang di hantar orang. cepat skit ler kuar Mandul 3. please...:)

Related Posts with Thumbnails