Monday, August 26, 2013

Scan Gangguan

lecehkan scan pakai email

now teknologi dah maju

whatsapp je kat numbo ni 013 6665135

sy tolong scan, gambar seluruh family tidak dilayan ( mampuih den nak belek sorang2 dalam pic tu )

bagi pic sorang je serta nama..

kalu call sy tak angkat tu, sila msg, insyallah sy akan reply..( tak larat nak angkat phone dah)

5 comments:

daniasyazleen said...

Salam tok
Mohon smbungan nya tok ye.

sayang khalil said...

Salam.. Boleh scan melalui gambar? Klu boleh sy nak mtk ustaz scan kan sy boleh ke?

juwita said...

Salam To Said,

Saya dan isteri adalah yang selalu mendapatkan rawatan dari klinik tok. Alhamdulillah dah 3 tahun kami suami isteri disihir dan selepas ihktiar dgn ustaz faizal nampak jugaklah kesanya. Sekarang dalam proses bakar bata pasal orang belah sana tak henti-henti hantar barang walaupun dah di'hentam'... Moga Allah rahmati tok dan ahli pusat ruhaniah..

Anonymous said...

salam, jika hp jenis lama dan hantar guna mms boleh?

Adi said...

Assalamualaikum,
Boleh ker kalau saya hantar gambar saya untuk tok scan?

Related Posts with Thumbnails